Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da je on nju "štipnuo" bilo bi tužba za seksualno zlostavljanje.
Zvali bi ga Dani Alves
Ovo je komično, a kad to bude obrnuto, onda se to zove seksualno uznemiravanje.
Slazem se, sasvim otkacena gesta, nekome se moze svidjeti, nekome ne... meni je ok. Samo da svim feministicama i ostalim dusebriznicima skrenem paznju: u obrnutom slucaju bi bilo seksualno uznemiravanje, tuzbe, masovna osuda javnosti za seksisticki ispad, seksualno nasilje itd itd. tek toliko da znate u kakvom izopacenom drustvu zivimo. Moje misljenje je da je ovo bezazleno, ali bi se u tom slucaju tumacilo na najgori moguci nacin.
Bratski.
Zeznula se, mislila da je zensko
A da je obratno, bio bi skandal! Čujem jučer dobar vic: Tata j..bo sam jednu žensku. Kaže da je djevica, a ima sina! Veli mu stari: Sine to si j...bo Mariju Šerifović 😄😄😄😆😆
Odvratna,napadna, puna sebe🤮
Tako odvratna osoba. A da je slučajno on nju dotakao, odma bi se koncert prekinuo i kukala bi na sva vrata. Fuj!!!
Ma samo jako i naopako :D go Mile go
Bahaha kako komicno