U zagrebačkoj Areni
56

Komični trenutak na koncertu Marije Šerifović: Hrvatskog pjevača uhvatila za zadnjicu

N. O.
Screenshot/TikTok
Screenshot/TikTok
Marija Šerifović za 8. mart nastupala je u zagrebačkoj Areni, a jedan detalj s koncerta privukao je pažnju na mrežama.

Naime, na TikToku je jedan od posjetilaca podijelio snimak komičnog trenutka kad je Šerifović uhvatila hrvatskog pjevača Matiju Cveka za zadnjicu.

Dok su Cvek i Šerifović pjevali zajedničku pjesmu s njenog posljednjeg albuma koja nosi naziv "Pola Sunca", srbijanska pjevačica iskoristila je trenutak te je dvaput štipnula kolegu.

@iggyigi #😱 #fyp #foryoupage #fyyyyyyyyyyyyyyyy #viraltiktok #fypシ゚viral #fy #macedonia #balkan ♬ original sound - iggyigi

"Ovaj momak vam je super. Ako se pita srednjovječnu ženu od 39 godina, među top tri muška vokala u državi. Ja rijetko snimam duete pošto nemam s kime, ali sam njega primijetila još prije dvije godine", kazala je pjevačica na koncertu.

Cvek se nije dao zbuniti, a Marija je prasnula u smijeh nakon što ju je pogledao tokom izvođenja njegovog dijela teksta.

Nakon 20 godina karijere, ovo je prvi Marijin koncert u Areni Zagreb, a svoj nastup je nastavila numerama sa novog albuma pod nazivom "Dolazi ljubav", koji je izdala prošle godine.

Marijina regionalna turneja obuhvata i Bosnu i Hercegovinu, a prvi koncert u našoj zemlji će biti održan 20. aprila ove godine u dvorani Mejdan u Tuzli.