Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Scarlet glumila u 33 filma sa prosječnom zaradom od 440 miliona? Pitam se samo da li iko pročita tekst prije nego ga objavi pa da malo razmisli logički o stvarima o kojima piše.
Copy paste bez ikakvog proofinga rade.
Pa 14 milr i nije neka zarada hahahaahhahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ukupna suma postade prosjek. E moj klixe....
E moj fb user, pročitaj malo više pa ćeš vidjeti da nisu u krivu.. s američke wikipedie: "Her films have grossed over $14.3 billion worldwide, making Johansson the highest-grossing box office star of all time.". To znači, $14.3 milijarde / 33 filma = $433 miliona. Ona nije toliko zaradila ali njeni filmovi jesu.
U 5 navrata hahahah
ne znam je li bogata ali i nije bas simpa i filmovi s njom mi nisu bas na vrhu liste da ih moram pogledat
kako bi je karao
Lucy joj je mimo Avengersa najjaci film!
Izgleda da admina cigo nije malo propitao iz matematike prije nego što mu je prodao diplomu😅
uh sto sam se ja lozio na nju dok je bila mladahna, brutala
Zoe S je glumila u avengersima. Tom Hanks ima 6 nominacija za oskara (ne moze biti 'hvaljenija nikako') Nije imala najvecu zaradu svih vremena ona kao glumica (medju 3 jeste, ali upitno da li je 1, Samuel i Robert su tu negdje), nego su filmovi u kojima je glumila imali najvecu zaradu svih vremena (box office).
I Black Widow je dio Marvelog filmskog univerzuma, bukvalno je njen lik u tim filmovima Black Widow (Natasha Romanoff)...
scarlet znaci 40 milijardi? AHHAHAHAH
Čuj Zoe Saldana nije glumila u Avangersima
stroj je ova mala