Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hemija i biologija, u redu. Ovo ostalo je u nivou filozofskog fakulteta, tako da se ne važi. Isto im bilo ili ga završili ili ne završili.
Za ove ostale moguće, ali Kate Beckinsale, Ashton K. i Sharon Stone posebno ovo prvo dvoje djeluju previše debilno za išta...
tenkre...nepismeni
...švarci i stallone su jedni od najinteligenntnijih momaka u holivudu! prirodno nadareni a i dokazani...a jos k tome atlete sportisti i najuspješniji glumci, tvornice novca!...pa ti sad vidi!
...da i on isto...samo što su ova dvojica rasturaši za filmove...a stalone pravi u scenariju i režiranju giganti ukratko
ne bi niko od njih našao posla s ovim fakultetima u Bosni
А шта је са новинарима klixa, какав је био њихов животни пут?
Krivudav
Кривудав, али и даље једносмјеран.
Ona govori četiri šest jezika i dva puta su njeni radovi... ! WTF ??? Govori li četiri ili šest jezika ??
jedno je studirati, drugo je zavrsiti ;))
joj tebe, luna..pa četiri šest, sta ti tu nije jasno?? :P