Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KUR.VANJSKA POSLA.
kim = publicity stunt biaatch! samo sto iz pastete nije pocela iskakat, isfurat ce i njeno, ko i paris hilton!
mozda je frajer vidio sta joj je crnac uradio :)
Eh sad ja nastupam ;)
On partija s drugim zenama i zove bivsu, a ona je drolja???? CCCc zaostali balkanci. To Kim, samo naprijed, razvedi se od idiota.
Hajde da pokusam pogoditi iduce naslove na ovu temu \"To su samo glasine - Kris i ja se volim vise nego ikad i planiramo osnovati porodicu\", pa \"Kim Kardashian trudna?\", a onda \"Nisam trudna, ali jedva cekam da postanem majka, to je jos jedini cilj koji nisam ostvarila\"... Ma dajte, ne gnjavite, koga briga i ako se razvodi?! Od vjencanja nemaju sta o njima pisati, pa hajmo nesto da publika ne zaboravi ko su... A i jest sok vijest, posto svi ocekujemo ljubav do smrti od ovo dvoje, ono bas tako djeluju.
DR.OLJA
sa je briga, ona vjerovatno nezna ni brojati do osam, kad je neko pita koliko imas godina ona kaze 10 inca :)
oooooj jbt, moj dedo i nana 55 godina u braku, a ovi dva mjeseca jedva a vec se razvode!!!! :D
cure, manite se ovih glupih priča o glupim amerima dodjite k meni i sisajte mi džudžu i izvlačite sihire iz njeg. poz!
osam
ljudi kako ne kontate da je tim poznatim sve namjesteno, veze, vjencanja i slicno...mediji to sve pokrivaju samo da se pise o nekim glupostima
KOLIKO SEDMICA?!
Mislim da Kimin EEG ne pokazuje nikakvu moždanu aktivnost, a i o njegovom bi se dalo prodiskutovait.
drolja nego sat je VEC??? Nema CAMUGE (crncuge) u holivudu da je nije zi-guo a o pu-se-ju i da ne pricamo!! PA ZAR NISTE GLEDALI FILM?? jednom recju K U J E T I N A
Ma vidio covjek da je rupa bez granice
Bitno da se on zabavlja sa žena i bivšom, a ona je drolja. Neka je na početku, spasila se žena.:)))