Showbiz
0

Kim Kardashian se razvodi nakon osam sedmica braka

Sarajevo-x.com
Iako su u braku tek osam sedmica, izgleda da su pred razvodom. Uprkos spekulacijama Kim Kardashian i Kris Humphries viđeni su zajedno, a oboje imaju vjenčano prstenje na rukama, međutim još im niko ne postavlja pitanja o sve češćim glasinama o krizi u braku, prenosi Daily Mail.

Glasine su počele kada su izvori bliski porodice Kardashian obavijestili javnost da je Kimin agent u William Morris Endeavor Entertainmentu objelodanio da nema planova o zajedničkom snimanju para za potrebe poznatog reality showa.

Ovo je dodatno podržalo priču o njihovom razlazu. Izvor blizak paru tvrdi kako ne zna da li će objaviti da se razilaze, ali da nikom nije jasno zašto su se uopće vjenčali kada je njihov brak propast.

Isti izvor tvrdi da je Kim boravila u hotelu u New Yorku, a da je Kris nije ni posjetio. Magazin koji je prvi objavio vijest o Ashotonovom nevjerstvu sada tvrdi da je Kim posjetila najbolje advokate za razvod braka. Postoje i navodi da je Humphries viđen na zabavama u Miamiu i New Yorku bez Kim, kako se posebno dobro zabavlja sa nekim djevojkama. Neki mediji objavili su da je Kris ponovo zvao svoju bivšu djevojku Bianku Kamber sa kojom je bio u vezi dugoj dvije godine prije nego se počeo zabavljati sa Kim.

Glasnogovornik para se još nije oglasio povodom ovih spekulacija.