Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u dosta americkih filmova sam primijetila da se roditelji ljube s djecom u usta. bolest.
to i kazem. what's your point?
Sto je za nekoga normalno,nama je cudno.Eskimi se na primjer naljute i zamjere ti ako odbijes kao gost da im spavas sa zenom.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
teška perverzija ali neke ovo opasno pali.
Incest vec pokusavaju da proguraju u Njemackoj i Svicarskoj a u Americi su polagano poceli najavljivati i da pedofilija je ok.
xlenax ma nemoj, jesi li sigurna da je nakon festivala u nekom hotelu nije opalio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahahahahahaaaaaaaaaa
ovo je neprimjereno, za nas, primjerene i visoko moralne i kultivisane balkance, je li, ali je to ipak normalno u jednoj americi. a za nas je primjereno sto gotovo nijedan od balkanaca nikad nece reci hvala ma koliko i ma sta dobro da mu ucinis.
Provjerom DNK je utvrdjeno da mu nije kcerka :P Uskoro film na tu temu :P BOLESNICI!!!
Ja tu nevidim ništa perverzno,nemoralno ni seksualno!
Vjerovatno se i ti sa tatkom cmokas u usta, pa ti je to rega, normala ;)
hoće se uzeti?
šta ima veze ovi zapadnjaci su odavno na niskom stupnju morala, pitanje je vremana kad će se ženit i udavat međusobno te rađat djecu sam da nebi novci išli kome dalje
@unmibih ujutro kad izađeš slobodno "zažvalji" oca ili majku nista loše
je li to sve kulture što imaš ili imaš još za pokazat
za kratko ce vrijeme biti i parada ovakvih bolesnika, jasno je ko vlada zemljom
djavo vlada zemljom pedercino :)
minus zato sto si pedercina
Pa mnogi talijani tako..dodje deda po dijete u skolu i kiss u usta :D Nakaradno, no eto...da ne ispadnemo konzervativni razmisljam cisto sa higijenske strane.
A kak ti znas da on ne pere ruke, cista znatizelja? hhhhhhhh
Pa nije ti to fino sto ga ovdje ogovaras :P Daj mu savjet radije :)))
Ja bolesnih novinara u PM...
poljubim svog oca svaki dan kad krene na posao. u obraz. jednostavno ne vidim potrebu da ljubim u usta ni oca, ni brata, ni majku, ni majkinu majku.
poljubi mene u ćunu mladaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Šta je to "poljubac"?
Pojma vi nemate. Poljubac je dodir usnama kao gesta naklonosti, bezličan pozdrav, izraz poštovanja ili najintenzivniji ljubavni trenutak. Znanost koja proučava ljubljenje naziva se filematologija, a međunarodni dan ljubljenja je 5. veljače. Jedine životinje koje se ljube u usta su čimpanze, orangutani i mačke[nedostaje izvor]. Poljupcem u obraz često izražavamo srdačan pozdrav, dobrodošlicu ili čestitke.
šta se pališ odma, šalim se malo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kratak poljubac u usta između roditelja i djece je kod njih normalna pojava, ovaj poljubac je uhvaćen objektivom u tom trenu pa sad izgleda kao da se ljube satima. Ništa strašno,ima kud i kamo gorih stvari na ovom svijetu.
Gdje je to normalno???
@keksi romanija i okolne šume,cirka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je to kod jevreja, moze svak sa svakim !
Pa ovi uveliko proklamuju svaku vrstu sexualne izopačenosti.Prvo pederi i lezbejke,sad incest .A poklonici korporativnog kapitalizma opsesivno aplaudiraju jer ako ne aplaudiraš o bože pa nisi dovoljno urban.
Vazelin.kutijica 50 g. 2 ,20 km šaljem poštom.Poštarina na tvoj račun.
Mrš pederčino bolesna.Crnci su južnije.Ima u Nigeriji materijala za tebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
dobra je