Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elitno skolovanje a primitivno ponasanje( takve su i Instagram ili Zadruga " ljepotice!! Znaci , bacena lova?!
Voli da pozira hahahahahahaa pa za nesto drugo nije ni sposobna
Kako znate hvaliti svaku vasu bosansku rugobu i nosaru i dizati je na najvisu ljestvicu pijedestala a kad je ljepota u pitanju za to su najbolji odgovor dali stari latini da je sve ono sto je veoma rijetko da je to i lijepo
Sta je Cola odgojio na sta su spale na slikanje a ko fol velike skole imaju mozda su bile lose ucenice daleko su ove od nekih tatinih cerki i dama
Sve ove godine sto je Čola čuvao svoj život i svoju privatnost mala razbi u par dana. Šteta, može puno bolje.
Dobra ,napravio bi Čoli 5 -6 unučadi
Sise i guza nisu nikad višak
"Ja tu ne bi ništa dir'o" 😁
Boga mi Una, haj vamo. Znam ti od starog par hitova.
Otac joj je muška Severina - a kao što znamo, slava se prenosi sa koljena na koljeno. Pošto mala ne zna pjevati i svirati (a možda i propjeva kao i babo joj uz auto-tune), bit će instagramuša i influencerka. Pokazivat će krpice koje kupi sebi od očeve zarade (a otac je godinama šišao ovce) tako da ima se - može se! Vidim bila je i na Bori Bori. Lijepo! Još da ovčice znau koliko košta noć u bungalovima na Bori Bori, najvjerniji fanovi bi ploče razbijali od zid.
Samo zipa tih umišljenih pogleda. Čovjek bi pomislio da u glavi prebire djela Dostojevskog, Ničea, ali napućene usnice je izdaju, jer one otkrivaju da joj je glavi tuljan od jedno 25 centi po mogućnosti da je crn kao ćumur. Pozice, ono napući usnice, pokaži nondare, nabij 30 centi potpetice, ma ljubi babo svog anđela. Bog ima ciničan smijeh za humor, kad ovu napumpa neki anonimus sa dna kace i repa joj uzme - grohotom ću da se smijem.
Dobra mala
jos jedna instagramusa
Sisulja uz duzno pozovanje zdravku colicu
Talentovana
Viđaj prde!