Uživa u luksuzu
98

Kćerka Zdravka Čolića prava je ljepotica, a vrlo je popularna i na društvenim mrežama

N. C.
Una Čolić (Foto: Instagram)
Una Čolić (Foto: Instagram)
Una Čolić, kćera jednog od najpopularnijih pjevača ovih prostora Zdravka Čolić, u posljednje vrijeme sve više plijeni pažnju svojom ljepotom, ali i fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama.

Iako se ranije o privatnom životu porodice Zdravka Čolića malo toga znalo, od kada je njegova starija kćerka odrasla i postala veoma popularna na društvenim mrežama sve češće dijeli detalje iz svog života, ali i života svoje porodice.

Prema njenim objavama na Instagramu da se zaključiti da Una uživa u luksuznom životu, a to ne krije ni od javnosti. Često posjećuje luksuzne beogradske restorane, a uživa i u putovanjima tokom kojih odsjeda u skupocjenim hotelima.

Srbijanski mediji navode da je Čolina kćerka završila elitnu privatnu gimnaziju na Košutnjaku, koju je pjevač platio oko 50.000 eura, a tada je imala i svog vozača. Prije gimnazije završila je u istom obrazovnom centru osnovnu školu, koju je pohađala i Zdravkova mlađa kćerka Lara.

Starija kći regionalne pjevačke legende voli da pozira, a na Instagramu, na kojem je prati preko 30.000 ljudi, često objavljuje i provokativne fotografije.

Porodica Čolić živi u elitnom dijelu Beograda. Njihova vila je okružena zelenilom, a s dvije veliki kapije odvojena je od javnosti.

Do sada javnost nije imala priliku vidjeti unutrašnjost vile u kojoj živi legendarni pjevač. Međutim, na fotografijama koje mlada Una postavlja može se naslutiti kako izgleda njihov dom. U njihovoj vili ne manjka luksuza, a u sklopu se nalazi bazen i raskošna terasa.

Regionalna zvijezda Zdravko Čolić oženio se 2001. godine, a iste godine sa suprugom Aleksandrom dobio je i kćeru Unu Zvezdanu. Drugu kćerku Lauru par je dobio 2005. godine.