Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
too much weed
Svaka poznata ličnost u Hollywoodu mora zrtvovati nekog blizeg iz familije.To je pravilo iluminata da bi bio poznat i naravno bogat.On je ves davno nekoga zrtvovao a ona je mozda druga posto je i on star.
wild guess drugs
Ne zna uzrok? Hahahhaha. Pa šta joj je otac droge ubacio u sebe, naravno da će dobiti moždani. Njegova sperma nije mogla napraviti normalno i zdravo dijete zaboga.
Snoop je uvijek bio samo na gandzi,kakva crna droga
Ja mislim da pored kupusa ima jos zdravih glavicarki kao: glavucica, pace, skembici.
Ima Lupus još od šeste godine i naglo prestala piti lijekove? Pristupila "holističkim" metodama liječenja? Koje su to metode ? Nadam se samo da nisu bili razni opijati ili neke druge droge
Sama sebi odgovorila... Pila lijekove za Lupus godinama i odlučila da prestane piti, i eto moždanog.