Ima 24 godine
12

Kćerka Snoopa Dogga doživjela moždani udar, uzrok još uvijek nije poznat

L. R.
Cori, Snoop Dogg i Shante Monique (Foto: Instagram)
Cori, Snoop Dogg i Shante Monique (Foto: Instagram)
Kćerka repera Snoopa Dogga Cori Broadus danas je putem svog Instagram profila podijelila da je doživjela jak moždani udar.

Kako je navela, Cori je uz dvije fotografije iz bolnice podijelila da je jutros doživjela moždani udar. No, kako pišu mediji, još uvijek nije poznato šta je uzrokovalo moždani udar niti kako se ona trenutno osjeća.

"Jutros sam imala jači moždani udar. Počela sam se plakati kad su mi rekli", napisala je kćerka poznatog repera na svom Instagram storyju.

Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram

"Imam samo 24 godine. Šta sam učinila u svojoj prošlosti da sam zaslužila sve ovo", dodala je na drugom Instagram storyju.

Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram

Mediji su kontaktirali predstavnike Snoopa Dogga, ali još uvijek nisu dobili komentar.

No, poznato je da je Cori u šestoj godini dijagnosticiran lupus, hronična autoimuna bolest koja može oštetiti kožu, zglobove, organe ili druge dijelove tijela. Ranije je za medije otkrila kako se osjeća bolje nakon što se odlučila za holistički pristup zdravlju.

"Pila sam lijekove od svoje šeste godine, ovisila sam o tim lijekovima cijeli život. Željela sam bolje za sebe. Željela sam se promijeniti jer je jednostavno postalo previše. Imam samo 24 godine, uzimam 10 do 12 tableta svaki dan", rekla je prije nekoliko mjeseci za američke medije.

Pored 24-godišnje Cori, Snoop Dogg ima još troje djece. Sinove Cordea (29) i Cordella (26) koje dijeli sa suprugom Shante Monique Broadus s kojom je u braku od 1997. godine, a ima i sina Juliana (25) kojeg je dobio s Laurie Helmond.