Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A na Titanicu si se kresala sa njim. Pysti ba to.
i na dnu mora i na palubi
Ne znam kako da ti kazem... ali to na filmu... to je samo gluma. Nisu oni zaprave bili na Titanicu. Niti su se zaprave kresali.
"Svidjas mi, ali kao drug" eh Leo i ti si to docekao heheh
Cini se iz svega sto je rekla da se tu radi o ljubavi, al samo s jedne strane, njene.
ipak leo malo visočije puca pogledaj mu bivše i ti uz sav respekt lijepa si ali da si prelijepa nisi i problemi sa kilogramima ja ipak mislim da samo se ti njemu nisi svidjala a malo si i starija od njega ne puno.
pricaj ti sta hoces on je tebe bocn'o
hebote ja drk.am na DiCapria a tebi se kao ne sviđa, de ne kenjaj svega ti
ahagagahahahaha
ekskjuz mi bat aj hev to gou
ni ti se meni ne sviđaš, al mogli bismo par puta odradit i to je to...
strasno
A sta ima veze, DiCaprio glumac i po, dvaki je vrh, dok je Kate i dalje uspjeh jer je glumila s DiCapriom u tamo nekom Titanicu.
Nešto mi se prdi
Necu moc zaspat vcrs