Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije su žene imale po 5-6 pa nisu palamudile ko ova i ove današnje "moderne,jake,emancipovane"
Jah.. Garant ustajes pet, sest puta po noci, hranis, presvlacis, ne spavas..Ti ces nekome govoriti sta je biti roditelj.
MA MRSH I TI U PCHKU MATERINU QRVA SE DOBRO UDALA I FOLIRA SE KO DA JE NEKI PALAC NEKOME, A JA MORAM DA RINTAM OD JUTRA DO SUTRA NI ZA STA MRSHHH
ae sto sere. Sto kucanica, dvjesta sluga, i njoj tesko. De ba.
sa novcem je ipak mnogo lakse. dajte intervju sa majkom na cekanju i muzem koji nije dobio platu mjesecima. to je uspjeh a ovo kurcenje.
Vala je dobra, ne bi ga vadio iz nje
Još da moraš da radiš, da dočekuje muža pijanog, da se boriš sa svekrvom i zaovama, a o kuhanju i poradjivanju kuće i da ne govorim.. Znaci marš u Pm kujo
haj ne seri majke ti kozo,
...kontam, da vojvotkinju čuje majka 9 jugovića...moreli bit da je i ona imala postporođajne depresije?
@berzerk ...šta će jadna, nije imala fejsbuka.