Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smeće plastično, ona će da morališe nekome iz Bosne. Pu, ja dobra vakta za pogana insana.
Da je rekla Bošnjakinje mi bi joj xhebali sve, a Srbi i Hrvati likovali, i obratno... Ovako je rekla žene iz Bosne i svi smo se kao našli uvrijeđeni, ne damo na naše žene Bosanke haha
Da li ova Srpkinja zna za masovna sistemska silovanja Bosnjakinja koje je srpski drzavni vrh promicao?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Da pitam Vranješa šta kaže.
Ahaa, citajte seljanke iz Banja Luke, Bijeljine i ostalih gradova iz rs-a. Kako vas dozivljavaju u Srbiji, kao seljanke iz BiH. Ja nesto ne znam da Karleusu zene iz Sarajevo ili bar mog okruzenja prate. I znam da su skoro uvijek govorile samo negativne stvari o Karleusi. O muzici da i ne govorim. Svi ste vi bosanci i hercegovci kad odete preko i kad im na ku... c stanete...
Karleusa na sve lici samo na insana ne lici, idi jadnice poklopi se i ne diraj mi Bosnu pi*ka ti materina !!!
'Krivi smo mi' sto bi rekao Djole. Da u ovom danasnjem drustvu postoji i mrvica morala,za ovu spodobu se ne bi ni znalo. Zahvaljujuci iskrivljenoj slici o svemu,dobro je unovcila,i pita se za nesto,a ova nasa pogubljena omladina vozi i stoji u redu satima da se pokloni njoj,ceci i njima slicnima. Nek nam se seru po glavi,nismo bolje ni zasluzili.
Glabarošica
Jebali ti muskarci ovih zena iz Bosne pizdu sugavu
Koliko plastike u faci ima, to kad umre ti neznas bi li je odnio na sahranu ili na reciklazu...
Ja ne znam kome je Karleuša bitna da se o njoj piše. Ali dobro je rekla seljanke joj pišu u dm. Zašto bilo ko ima potrebu da piše Karleuši? Ona je svakako odron, ali makar odron sa parama. Nadalje, Balenciaga svakako ima komične i užasne stvari, i da imam para na bacanje ne bih kupila.
Uvažena Boginja!
Šta će ti Džej Kej reć Kanye na to što staješ u odbranu Balenciage ? Tugy plaky
Brkate Zinete from Bosnia.A i jesmo najzatucaniji da ga ebes
Jelena draga, a šta si ti očekivala od prosječne pratiteljke Grand-smeća?
Svejedno šta pricala da se pokaki po nama opet će napuniti svaku dvoranu.
pokakila se samo po vama ljubiteljima tog smeča, po nama normalnim nije...
Pa dobro, gospođo izdrkata, navrati opet, nekada, do Bosne da ti ove BrKATE kako nastaju izdrkate!
Ishabana plastična celulitara.
Nista opet neka napuni Zetru, da se kvalitetno opet popisha po nama.