Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi oni skupa, kad se sabere, nemaju gram mozga.
Ovo su idoli balkanske mladosti. Nekada su žene htjele da se obrazuju, danas žele da su qurve.
Bravo Jeco, svaka ti je na mjestu.
i kad ona osudjuje cecu zbog arkana a zabavljala se do 25g sve sa kriminalcima.gde joj je decko canda.ubijen kad se 2002g vracao sa sahrane lainovica u novom sadu.kad ona kritikuje cecu.
kurva.a sta je bio njen tata za vreme sloba.visoki oficir mupa srbije dok je mama bila voditeljka radio bg kad bez podrske slobi nisi mogao ni portir da budes.kad jedna pevaljka,kurva umisli da je pametna pa ona nesto prica.a tek mi je muka kad prica o kulturi a ona predstavlja,ona je simbol nekulture i primitivnih pesama.nije da branim cecu al za ovu drolju je umetnost.
hajmo realno nijedna ne zna da pjeva nego samo dobro vrte guzovima i skakuću sisama
ima dobrih izjava Jelena, al se vala neukusno oblaci. jeftino izgleda, al haj ako joj se to svidja
Jelena vatrena masina 👢🔥
Pa ova Jelena vece dobro misli Bosni i Bosnjacima nego pola nasih politicara. Sta ce Maya i Ceca nisu vrijedne ni pomena pogotovo ne od nas.
Pa ova Jelena vece dobro misli Bosni i Bosnjacima nego pola nasih politicara. Sta ce Maya i Ceca nisu vrijedne ni pomena pogotovo ne od nas.
Pa ova Jelena vece dobro misli Bosni i Bosnjacima nego pola nasih politicara. Sta ce Maya i Ceca nisu vrijedne ni pomena pogotovo ne od nas.
Nije vala ni ona pokupila svu pamet ovog svijeta! Nek pogleda malo sebe!!! Trač šou-nemaju pametnija posla, živi da je drugi vide a ne za sebe!!! Vještački folirant-JK!!!
Maja je djete koje je rat provelo u ilijašu, svi dobro znate koliko je granata armija bih ispalila na to mjesto za 4 god. Zato se ova karleusina izjava moze nazvati velikom glupošću
Roman ti si opasno lud, treba ti terapija.
Ja stvarno ne kontam u kavoj vi utopiji živite pa kontate da je nekome kao ova maja stalo do bosne a i mnogim drugim koji po dejtonu ili prije je napustise. To je realnost ljudi, nju zabole za to sta neko on tome misli jer zna da nikad nece zetru il kosevo puniti a karleusa na to sve gleda kroz lovu . A sto se cece tice 1.dec je na jahorini pa bi po toj tupoj bosanskoj logici trebalo bojkotovati jahorinu zimus
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ma samo biznis, samo pare...mnogi ne znaju s kim si ti sve bila, mislim konkretno Bošnje ne znaju...
RESPEKT J.K
Svaka čast Jelena kakva god da si ovo ti je na mjestu,međutim moraš znati da je Maya Berovic Bosanska srpkinja koja je bila na strani zločinaca ali je zato u Sarajevu dočekaju ko kraljicu
bosanci su izumrli 1992. tako da ti taj naziv ne stoji.