Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karleusa, branis neodbranjivo. Zasto, to samo ti znas. A znas i kako se manipulise. To radis cijelu karijeru.
“koju ovo balkansko nebo niti razumije niti zaslužuje”. Uoravu si, ne zaslužujemo te. Učini sebi uslugu i odlepršaj negdje daleko da se oslobodiš od nas
Pevaljka ili jebaljka?
A zašto se ovi i ovakvi uopšte pojavljuju i misle, za mene će vječno ostati misterija! Treba je dobro uposliti, da manje misli a bude od koristi!
Heb'o je predsjednik.
Čitam naslov, pa čitam ovo šta je Jelena napisala na IG storyju, al mi jedna stvar nije jasna...gdje je tačno vrijeđala D. B.? U kojem dijelu? Čim? Pišete gluposti sa polu informacijama samo za rad čitanja ili čega li već, odavno se zna, al evo sad definitivno, Klix novinari bruka i sramota za novinarstvo!
Gledam u ovu i sjetim se dj krmka, njenog uzora: „kelen trci po polju, nosi papagaja“ 😂 Jelena Karleusa, ovaj tekst pjesme umjetnika Dj Krmak, je za tebe i tvoje pjesme naucna fantastika. Kad je to tako, ja bi se upitao da sam ti, koliko sam nisko pao!
Gledam u ovu i sjetim se dj krmka, njenog uzora: „Jelen trci po polju, nosi papagaja“ 😂 Jelena Karleusa, ovaj tekst pjesme umjetnika Dj Krmak, je za tebe i tvoje pjesme naucna fantastika. Kad je to tako, ja bi se upitao da sam ti, koliko sam nisko pao!
Pa dobro ovdje je iskrena...Balkan je nije zaslužio, čak mislim da njeno revanje na mikrofon nije niko zaslužio, ali eto
A ko je ovaj ofarbani momak?
Spodobo netalentovana režimska
Uzas od zene
Prvo se kačila za krimose pa za bogataše i na kraju za onoga hudnika fudbalera...i ona kao moralna vertikala...kome molim lijepo???
Ognjen Vranjes just has left the chat
Šta njoj bi? Do nedavno je imala koliko toliko razumne nazore
čuj ove dronfulje
Jao,jadna ona lincovali joj djecu,a nije zalila tudju djecu po Zvezdama Granda ili kad je Ceci u pismu vrijedjala tada maloljetnu djecu.Konstantno izigravanje zrtve kao Vucic,dva slucaja za psihijatriju.
Kada jedna umišljena pjevačica, koja je operisana od sluha i koja nema pojma o pjevanju brani neodbranjivo. ali razumijem je, jer sve ovo radi za novac, koji je dobila od vlasti kako bi snimala šund od muzike i zaglupljivala primitivne široke narodne mase.