Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za njegovu ženu bi sigurno glasalo pola Amerike.
U Americi je svakako svejedno ko ce bit predsjednik,svaka budala se moze kandidirat,jer svakako predsjednikom Ameeike upravljaju velike kompanije proizvodjaci nafte i proizvodjaci oruzja. Jer njima je bitno da uvode demokraciju u zemlje gdje ima nafte ,da zarate da im prodaju oruzje i zaradjuju na muci naroda,a sto pola Amera nema zdravstveno osiguranje i sto crnci i dana danas nemaju prava nikakva to je nebitno.
za ovog je cak i trump doktor nauka i gospodin
To znači da si bolestan
Zeli da se zove Donald Junior😀jbg nekada pare donesu srecu a nekada frciš totalno pa šta te zapadne
Svakako su nacija debila, da im mediji kazu da je dobro bacit se s mosta, vecina njih bi se pobacala. Isprani mozgovi.
Vrlo duhovito, grohotom se smijem!
Pa dobro, tu se negdje on i Trump...neće se primjetiti velika razlika u razmišljanju i ponašanju predsjednika :)
Da je neko pricao da ce onaj imbecil Trump se kandidovati, kamoli pobjediti ne bi vjerovao. Ovakvi najbolje danas prolaze u americkom drustvu, ne bi me uopste cudilo jer ima velik uticaj na njihovu kulturu
Nema potrebe da se kandidujes za predsednika svakako nece veca budala unici u bjelu kucu od trumpa. Ti bi bio druga sa onom svojom opajdarom sa velikim dupetom ko sovjetski savez.