Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Frajer javno na koncertu rekao da ne može da izdrži masone koji mu naređuju šta da radi, i ta vijest više uopšte ne postoji nigdje, sad je imao kao nervni slom zbog 9. godišnjice smrti.... Ne bih se čudio da je ofarban u plavo da se prekriju ožiljci od lobotomije..
@AIlfaQmega Imaš na You Tube-u snimke. Nema na čemu.
Nije tacno da je javno rekao da ne moze da izdrzi masone koji mu nareduju sta da radi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne mogu na merlinov clanak pa moram ovdje, halalite tj oprostite: kazu koncert dine merlina u becu koncert godine, koje godineee? Zar nisu bili ove godine coldplay i florence and the mashine u becu? Taj skriveni pedercic platio reklamu na klixu kao koncert godine a iskljucio komentare, ne mozes nama klixovcima uskratiti taj uzitak da komentarisemo nikako
Mozda po broju prodatih ulaznica??
@noodi hahhaha pricamo da je to koncert godine u becu? Kako moze merlin prodati vise ulaznica od coldplaya, ljudi napune Ernst Happel stadion u sekundi? Kako moze koncert godine biti pjevaca kojeg slusa jedna nacija a ne onog kojeg slusa cijeli svijet?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vratili ga na fabrička podešavanja.
časkom su ga reprogramirali i sad je k'o nov.....
Šta ti uradise ti Kardašijani druze??
Ovaj je totalo retardiran
https://www.youtube.com/watch?v=gAI7Ay9nJDM
Gay fish
River dobija u nedlju VAMO'VAMO'RIVER PLATE BOCA SOS CAGON
Kanye je meni ko dijete na tuti :-D
Još se nije Kanye ćorava posla...
Pogba ga ofarbao hahahaha
tko je propisao terapiju? Baloteli 😂
mali je previše usisavo