Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@wr to kazes samo zato sto znas da je promijenila spol. u suprotnom bi sigurno rekao kako bi je rado nategnuo. predrasude su cudna stvar. ;)
Ja bi je natego a vi kako hocete :)
Ja sam cuo da se ovaj samo u kaku udara
slozio bi ga ko meter drva ,..JAROOOOJHHHA.
Izbacili je, pa sta? Ako se protivi pravilima zna se sta slijedi. Da se kojim slucajem drogirala i bila izbacena ne bi bilo ovog pre.eravanja kao sada. Zna se sta su pravila.
SIMONIDA PEREC
ma sta je boli k...c sta mi mislimo :)
Ja se osjecam kao da sam Spiderman... Za takve vrste osjecaja koji nisu u skladu sa cinjenicama, nekada je postojao strucni naziv LUDILO
Ja se osjecam kao da sam Spiderman... Za takve vrste osjecaja koji nisu u skladu sa cinjenicama, nekada je postojao strucni naziv LUDILO
Zaista simpaticna djevojka. Iskreno, zao mi je zena koje se rode u tijelu muskarca. Naucno dokazano da je to bug prirode.
Vidi joj stopala...ko djeciji grobovi.
Ja se slazem sa svin nabrojanim, medjutim sta ima lose u tome sto kazemo da bi nategli ovu Kanadjanku?
STA VAS BRIGA!!
ako nema cunu ja bi je povalio iskreno vala
ne pravi se pametan,ne ide ti od ruke
uh pa ova je mnogo zenstvenija od mnogih koje su danas prosle ferhadijom...
bravo