Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ba malo, to Baznians zanima, ko je bio s kim, ko je od čega umro, a pogotovo kad objave đe ima dobre pite u njiha preko bare i kako je neko uspješan šetač pasa ili nešto slično.
ma ovo je kurceva rabota.
sport prejak, poznat... bas su interesantna desavanja na terenu i oko terena... koliko samo amerikanci uloze i para i truda u ovaj sport to je cudo, kad bi i mi znali samo trud uloziti u nas fudbal, to bi bilo super... a i reklama sa megan fox je prejaaaakaaa
joj sporta u pm....
bilo je lijepo. bili su laka i mirela, bila je hana....
Ovo je još jedan od dokaza koliki su Amerikanci kreteni. Čuj Američki fudbal, čuj bejzbol, čuj kečeri. Fuj ba
al ovaj papk mi nije jasan, jenifer je bar 100 puta bolja od ove gubicarke :)
pa ovdje je football najmanje prezentovan vidis da se vise pitaju skim je bila ona angelian joli ili brad pit ....sta me ba briga sta neki glumci rade...boze me sacuvaj...
Ne, stvarno. Koga briga. Ko to jos u ovoj zemlji prati \"Americki fudbal\"? De malo oladite sa copy/pastanjem sa stranih portala, tuzit ce vas ko.