Megan Fox glavna zvijezda
0

FOTO+VIDEO / Kako su se slavni proveli sinoć na Super Bowlu

Sarajevo-x.com
Već nekoliko sedmica u medijima se špekuliše kako su Angelina Jolie i Brad Pitt okončali svoju vezu, međutim slavni par je zasigurno ušutkao sve kada se zagrljen pojavio sinoć na spektakularnom sportskom događaju Super Bowl.

Popularni hollywoodski par je sa sobom poveo i sina Maddoxa, te su zajedno uživali gledajući utakmicu između New Orleans Saintsa i Indianapolis Coltsa.

Tokom meča u kojem je slavio New Orleans Saint, Angelina i Brad su bili veoma dobro raspoloženi, a paparazzi su ih 'uhvatili' kako razmjenjuju nježnosti, ljube se i grle.

Inače, na finalnoj večeri američkog fudbala pojavili su se i Tom Cruise i Katie Holmes u pratnji trogodišnje kćeri Suri i 15-godišnjeg Connora, sina Toma Cruisea.

Najvećem sportskom događaju u Americi prisustvovalo je 76.500 ljudi, a među njima su bili i Hilary Swank, Jamie Foyy, Harry Connick Jnr. Ashton Kutcher i Demi Moore, Jennifer Lopez i Marc Anthony, i naravno Kim Kardashian koja je došla kako bi dala podršku svom dečku Reggieju Bushu koji igra za New Orleans Saintse.

U pauzama utakmice nastupili su brojni muzičari, te zanosne "cheerleadersice", no ono što je najviše privuklo pažnju posjetilaca, ali i onih koji su utakmicu pratili putem malih ekrana su zasigurno reklame koje su dosezale nevjerovatne iznose.

Ipak, reklama o kojoj se najviše priča jeste ona u kojoj se najseksi žena svijeta, Megan Fox, pojavljuje gola u kadi.

Zvijezda "Transformersa“ zamalo je u drugi plan bacila Super Bowl s obzirom da danas svi samo o tome pričaju.

Naime, slavna glumica je ležeći gola u kadi i fotografušući se predstavila novu Motorolu DEVOUR, a upravo ta reklama je privukla najveću pažnju javnosti.

Pogledajte šta bi se desilo kada bi najseksi žena svijeta poslala nekoliko svojih 'vrućih' fotografija.