Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biden se svaki dan usere u gace da i ne skonta. Ti Americki predsjednici sve grobovi ,pusti nekog mladjeg da dobije sansu
oni su tu simbolicki, da potpisu dokumente i da ljube bebe, prave vodje su oni koji sastavljaju dokumente i naredbe koje se potpisuju.
Pa bio je onaj barak husein mlad crn i genocidan...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
izgleda ko vreca g….a
Govorite sta hocete, Trump nije zapoceo nijedan rat, on se i trudio da zaustavi migrante za razliku od nas (njihovi migranti u 99% slucajeva prenose kokain) i protiv svih terorista je bio.
Autori clanaka se mogu pozivati na neke tviteraske komentare da bi predsjednika Trampa prikazali po svom al ne pali to kod svakog citaoca. Bolji domaci portal nemam, zato trpim Klix.
Ma izgleda kao...pred smrt? (prirodno, u skladu sa godinama)
Isto neka stara zena izgleda.. Hahahaha
tek sad i izgleda kao stari pacov
Ko kurton naizvrat hahahahha
Mos mislit kad ujutro ustane kakav je
Bajden je za ovo Bred Pit
Covjek jma 75+ godina, pa nece mu lice biti ko bebina guza
to je ko Golf 2 ma tamam ti ulozio 10k km u njega on je star
kao istopljena voštana figura
Liči na ofucanog narandžastog guštera
Nije Trump bio loš uveo CG I Makedoniju u NATO, sredio da Izrael prizna Kosovo, uveo sankcije Dodiku...
Osipate se polako vasa visosti......
RUGOBA od covjeka