Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta je ba ovo, nekakav crkveni zološki vrt?
@ledeny upravo sam posao to napisati...jaka vijest,pedercic istetovirao zoo vrt curice na aparatima
Ko da spava u novinama... :D Po meni previse.... ali opet njegovo tijelo.. njegov izbor, nek radi sto mu je volja... samo je bgm pitanje koliko to koza moze podnijeti i kako ce reagvati.. da kasnije ne bude da se fata za glavu i kaje... a sve su prilike da hoce...
@ana.holuja.2 Ma ana.... ima i toga slazem se... mada znas ima i ono kad ima previse para.. pa jednostavno nista nije zanimljivo.. pa iz te muke... ne zna sta bi vise... i tako pocne s glupostima....;-))
@smiling. Izgleda ko presvlaka za kauč sa novinskim printom
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
u najmanju ruku bolesno
Dok vi hejtate, Justin zarađuje pare. Pa šta da vam kažem? Samo vi nastavite jer mu punite džepove...
Znala sam da će ljubomorne duše dislajkati moj komentar
Aaaa baby
Taman ima mjesta još za gondolu sa BH zastavom da nacrta hahaha
Svako ima pravo da radi sa svog tijela i života šta mu je volja. Druga je stvar što ljudi vole da kopaju po tuđim životima i bave se tuđim, umjesto svojim poslom.
Halo klikse pusti ovog peška daj nam o žičari šta god , imal promjena?
Meni se ove tetovaze ama bas nikako ne svidaju, znaci ni ona najmanja.
Kad vidim ovakve kazem sebi bolje i baustela, krivit leda nego ovako imat pa radit gluparije.
biberu eh kaku bih ti ja kaligrafiju spucala citav svijet bi ti se divio
Sad još tu njušku pokrij.
Veća je nakarada od čovjeka onaj koji uzmemirava i otežava život drugome, onaj koji je ljubomoran, ponižava nekoga koga i ne zna, onaj koji mrzi, onaj koji je nepošten i sve u tom negativnom maniru nego on sa svim svojim tetovažama. On je za to odgovoran prema Bogu i on će mu suditi!
Ovako izgleda osoba koja izgubi kontrolu nad zdravim razumom.
Kome se šejtan uprti, a ne vjeruje da ga i ima uopšte, onda je ishod ovakav.Uspjeh vam je doživit 40 godina iznad zemlje.A njemu je upravo cilj da te što prije smjesti ispod zemlje.
Ne zna se je li veći kreten on - ili oni koji se pale na ovakve
majmun