Mnogi ga osudili
78

Justin Bieber pokazao kako izgleda njegovo tijelo nakon 100 sati tetoviranja

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kanadsku zvijezdu Justina Biebera već odavno brojni fanovi osuđuju zbog ogromnih tetovaža preko leđa i prsa. Međutim, sudeći prema njegovoj novoj objavi na Instagramu, pjevač se ponosi, kako je napisao, umjetničkim djelima na svom tijelu.

"Da tetovaže ne bole, svi bi ih imali. Možda ne baš svi. Nakon više od stotinu sati teškog posla na mom tijelu nisam se pokajao ni za jednu tetovažu. U potpunosti volim umjetnost i učinio sam svoje tijelo platnom. Veoma je zabavno", napisao je Bieber na Instagramu uz objavu fotografije na kojoj su njegova prsa i ruke u potpunosti ispunjeni tetovažama raznih simbola, životinja, natpisa, datuma...

Wowzers

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Pored tetovaža koje je pokazao, Bieber ih ima još nekoliko na leđima i nogama. On se prije dvije godine počeo tetovirati i do danas se nije zaustavio. Za većinu crteža na njegovom tijelu zaslužan je tattoo umjetnik Keith McCurdy. Bieber je u oktobru prošle godine čak otkazao jedan koncert kako bi završio tetovažu kod McCurdyja.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

"Hvala na povjerenju. Više od 26 sati tetoviranja u tri dana je vrijeme koje sam najviše proveo tetovirajući nekoga u svojoj 13-godišnjoj karijeri. Jak si čovječe", riječi su kojima je McCurdy opisao jednu fotografiju s Bieberom.

Moments in battle

A post shared by Bang Bang Tattoo (@bangbangnyc) on

Međutim, iako ljubitelji tetovaža imaju riječi hvale za Bieberovu hrabrost, mnogi su ga osudili jer uništava svoje tijelo. Bieber se očito ne osvrće na komentare i radi sa svojim tijelom šta god želi.