Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tebi bi najpametnije bilo da se skineš s igle, strpljivo i uporno.
@AlfredHalilovic Ama pusti tu demagogiju krezubog seljobera u gumenim kaljačama i maskirnom prsluku! Pokrivene žene su i časne sestre također, a možemo razgovarati i o konzumiranju prirodnih odnosa između muškaraca i žena koji neki ne prakticiraju pa dolazi do devijacije u seksualnosti itd itd. Lagano prestani seru*kati i napusti mržnju zbog gluposti!
U pravu si kada nekome kažeš da ne donosi sud na osnovu sopstvenoga dojma pa tako nije korektno etiketirati Bibera da je narkoman ako za to nemamo validne dokaze, tu se slažem sa tobom.
Ovaj ima izjave k’o nas Bake
puko lik
hhahhaahhaaa
20 mu godina a vec puko ko lubenica cc
Sta ce mu droga pored religije koja mu je pojela mozak...
za 4 sedmice će tvrditi da je reinkarnacija Elvis Prislija........ :(
na čemu je ovaj mali? :(
Nije bolest sve sto boli
Seruckate Biber ovakav-onakav, a pola vas se pali na nogometaški uspjeh i njihove tetovaže, tiha patnja prisječnog balkanerosa je da na zelenom travnjaku ganja napuhanu lopticu i pogađa mrižu u svilenim gaćicama i šarenoj majici, a masa urličeeeeeee.....
Da nije mega popularan, rekao bi covjek neka pena sto po ulici spava..
Justine, tebe treba dobro nalemat.
A završit češ ko Marija , rasćeputan i prevaren...