Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dvije teške pičketine.
ucero vam obojici i onome ko vas slusa i gleda!
mi smo dzastin biberii dođi malo vamo da ti ga zabiberim
Primio ga biber od ovog levata pa ga hvali da je najbolji 😂
Jedno je biti osuđen, a drugo biti optužen. Dok se ne dokaže, nije nikog silovao! Današnje kurave samo gledaju kako pare da uzmu. Čovjek ima milione, teško mu platiti vrhunsku kuravu, nego će baš na silu je uvući u svoju sobu. Svako ima pravo na svoje mišljenje dok se ne dokaže suprotno.
Ocito da ga je Kris dobro zadovoljio.
Ko su ovi?
sta ocekivati od justine😂
chris brown je najveci psihopata u svijetu muzike i njegovim prekrsajima mogla bi se knjiga ispisati trebao je on odavno biti u zatvoru
Ne idu takvi u zatvor radi par optuzbi ,treba puno puno toga da ih se zatvore . Primjer Weinstein Harvey sta je radio i opet je upitno da li ce u tvorzi zavrsit.