{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Justin Bieber javno podržao Chrisa Browna unatoč optužbama za silovanje

Klix.ba
24.1.2019. u 12:26
4
24
Justin Bieber javno podržao Chrisa Browna unatoč optužbama za silovanje
4
Justin Bieber javno podržao Chrisa Browna unatoč optužbama za silovanje
Fotografija: Cosmopolitan
Nakon što je svijet obišla informacija da je Chris Brown uhapšen u Parizu pod sumnjom da je silovao 23-godišnju djevojku internet je reagovao na razne načine. Mnogi su stali na stranu djevojke zbog ranijih ispada koje je Chris Brown imao, ali je bilo i onih koji su ga podržali. Jedan od njih je Justin Bieber.
Chris Brown je pušten na slobodu, a istraga još uvijek traje.

"Niko ne može protiv tebe, ti si najbolji", napisao je Justin Bieber u komentaru. Njegov komentar je uskoro dobio mnoštvo odgovora od fanova koji su bili razočarani njegovim ukazivanjem podrške.

"Promašio si odličnu priliku da šutiš", "Činjenica da podržavaš silovatelja i zlostavljača mi se gadi. Ugledao sam se na tebe, ovo je razočaravajuće. Molim te da pročitaš malo više o ovoj temi prije nego se izjasniš", "Justine, neee", samo su neki od komentara koji su ostavljeni ispod njegovog.

Podsjećamo, Chris Brown je 2009. bio na sudu jer je napao bivšu djevojku Rihannu, 2016. je uhapšen jer je nelegalno koristio vatreno oružje, 2017. je pretukao fotografa, a prošle godine ga je tužila žena koja je tada tvrdila da ju je on držao dok ju je više osoba silovalo.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: