Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu da je Kevin svojevremeno karao i one clanove Sbrske casti.
Volim Spejsijevu alatku
Koga nije ebao Kevin neka digne ruku?
Srce sarajeva... pu
cojk ne bira xD
I ja sam se guzio sa Kevinom ali na obostrano zadovoljstvo.
Nista od tuzbe, jbg., mogao si barem unovciti.
@ScoobyDoo Čovjek hoće reći da nije sve u parama. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A šta kaže Munira?
Ne zna gdje je to. Neka svako formira "svoj" tor.
@ScoobyDoo Da, užas. Kakvi ljudi. Jedna bum bljak izjava od jedne "usvesemiješa" osobe, par dana, i zaboravi se, dolaze novi biseri, mi uvijek imamo toga, ali se zapitaš kakvi ljudi žive među nama.. Bahatost, gramzivost, ignorancija..Šta očekivati. Nšta, najbolje ništa
I taj se eto sjetio sad nakon 12 godina da prica o tome?!? Da je istina ne bi do sad sutio nego sad skontao lagan nacin za zaraditi pare i postati poznat u isto vrijeme.
Kevine tuži ih mater im ebem, zinula gu-ica za parama