Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko sam ja cura uhvatio za dupe,hvala Bogu pa nisam poznat razapeli bi me
Šta je zlostavljanje??? kad te neko dirne po preponi nije zlostavljanje. čovjek ga zavodio. ako hoćeš da se prčiš hoćeš, ako nećeš onda nećeš. u čemu je problem
Drama
Pornić, a u pornić ja homić.
PA OVAJ HEBO KOGA JE STIGO HAHAHA
a sto je uzeo sat?
Montana i kod nas ko pije u druđštvu a sam sebi plaća piće je isto peder.
steta sjajan glumac... sad ce biti i pravog i laznog blacenja a karijera ode nizbrdo
Ovaj je guzni haver baketovog paše Purivatre😂😂😂
Dje si Kevine pedercino stara..
Buaaa pederu...
Nemojte tako. Pa pederluk je prirodan, normalan. Sto ste se okomili na normalne ljude - pedere? Its only love.... (mislim, love - prema devijaciji).
ovo postao neki trend kao fidget spinner, selfie i ostala sranja. Sad ce se ljudi pocet tagovat #rapedby i slicni fazoni... oj "civilizacijo"
e što vam ne razvali šup.... debelom kur... , licemejeri usr... , šteta
Jooooj, pa ako je ovo zlostavljanje i to nakon 30 godina onda će svi bosanci/balkanci u zatvor. Nema ga koji nije rekao: "Haj ba daj mi malo, što si tak'a"....