Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jordak kurvo jedna.Vidi kako si budale posvadala.
haj suti i idi klanjaj se titovoj slici, a kad dodje rat, molim te sakrij se opet u neki podrum kao sto ste navikli. Dosta nam je bratstva i jedinstva i ostalog komunistickog sranja.
Kako zvucite jadno i bolesno vi i vasi komentari! To sto se prepucavate naoruzani nacionalizmom i vulgarizmom, govori puno o vasoj licnosti, karakteru, nivou primitivizma, stepenu obrazovanja... Zapitajte se malo o sebi samima!
Vidim svi ste tu pa zasto da se i ja ne javim! Moram da se ispovijedim Puljicu i Vladiki, jer mi na dusi lezi jedna tajna... Zaljubio sam se u komsijino tele! Kako samo mekce Mee meee meee
Ja sam mala drolja, ja uzivam u tome sto sam pedofil. Pored pedofilije bavim se i sodomijom i nakrofilijom, ali genocid, urbicid i terorizam su mi hobi, dok su koncentracioni logori moja uza specijalnost. Sve sto znam sam naucio kao dete po crkvama od popova koji su mi kao nagradu za dobro znanje redovno davali da ih zadovoljavam oralno i analno.
Ich muss ein Schwein sein in dieser Welt Schwein sein Ich muss gemein sein in dieser Welt Gemein sein Denn will ich ehrlich durchs Leben geh’n Ehrlich Kriegst‘ nen Arschtritt als danke schön Gefährlich
Ja se sada przim sa mojim dobrim kolegom drazetom mihajlovicem. Ali nama je ovde bre dobro i pozivam svu svoju bracu srbe i hrvate da podju mojim stopama. Bre. I jos samo nesto, molim sve bosnjake da mi se poseru na spomenik.
Pridruzujem se svojim srpskim kolegama, samo sto su nas pravili cigani, a ne Turci, a volim ja i srpske i hrvatske decacice.
Zelim samo reci da sam pedogay, a posebno volim male decacice, srpske samo, zna se, samo domace naravno bre.
Srpski narod bre je najgenocidniji i najgluplji narod ikad. A ja sam njihov vodja. Onda mozete samo misliti kako sam ja glup bre. Ali to nije ni cudo. Svi moji preci i preci svih srba su Turci, a od odlaska Turaka morali smo svetu nekako da pokazemo da mi nismo Turci, pa smo preterano jeli slaninu i pili rakiju. Od toga nam je zamasten mozak i sve arterije a od alkhohola vise ne znam ni sta pricam bre. Znam samo da smo mi teroristi, ali to uporeno pripisujemo turcima, kako bi prikrili nas genocidni gen. Ah da, moju baku je drmao Turak, ali moju mamu je drmao srbin ciji su preci Turci. I to povlaci da sam i ja terorista.
BOLESNJACI MUSLINAVI, POZNATI SLJEDBENICI IZMETSLAMSKE TERORISTICKE SEKTE RETARDIRANOG TERORISTE I PEDOFILA REISA CERICA SU IZMET COVJECANSTVA
BOLESNJACI MUSLINAVI, POZNATI SLJEDBENICI IZMETSLAMSKE TERORISTICKE SEKTE RETARDIRANOG TERORISTE I PEDOFILA REISA CERICA SU IZMET COVJECANSTVA
ja sam cuo da su srbi najgluplji i najzaostaliji narod,,
Koga za to briga? U čemu? Koja srbija? Zaboli me RACKU, I TO PRAVOOOOOO
A koga to briga? Srbija je prvak svijeta!!! Olleeeee, Olleeeeeee, We are the champs, we are the champs...