Showbiz
0

Jordan nakon razvoda planira slavlje na TV-u

Sarajevo-x.com
Prsata starleta Katie Price, poznata i kao Jordan, odlučila je proslavu uspješno okončane brakorazvodne parnice podijeliti sa svjetskom javnošću.

Naime, Katie Price se nedavno razišla od svog supruga pjevača Petera Andrea s kojim je u braku bila četiri i pol godine. Za to vrijeme par je dobio dvoje djece. Krajem godine, kada se brakorazvodna parnica završi Katie je odlučila napraviti veliko slavlje koje će biti prikazano na televiziji ITV2. Na slavlje će pozvati sve svoje prijatelje i kako sama kaže ona želi da svijet vidi koliko je sretna.

Izvor blizak starleti za britanski The Sun je rekao: "Jordan želi napraviti pravu zabavu kada se razvod sa Peterom završi. Ona želi pokazati cijelom svijetu koliko će tada biti sretna. Pozvat će sve svoje prijatelje i slavne ličnosti da bi nazdravili njenoj slobodi."

Price je nedavno potpisala novi ugovor s TV kućom ITV2 koja će prikazati nekoliko reality emisija o njenom životu sa Andreom. Vjeruje se da će njena zabava povodom razvoda biti prikazana u finalnoj epizodi tog reality showa. Glasine kruže da njen ugovor s ovom TV kućom vrijedi 500.000 funti.