Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nece od City-a ili sugavog MU. Liverpool je klub sa tradicijom, a to se stvara godinama i ne moze se parama kupiti.
Htjeli smo od Zelje ili Saraj'va, al nam bili preskupi :(
@ DINO... haj ti meni samo reci kako te nije stid reci sugavi MANCHESTER UNITED...kazes ono sto se stvara godinama ne moze se parama kupiti..pa vi ste nastali zbog nas,da nema nas ne bi bilo ni tog tvog malog jadnog liverpoola koji od 1990 govori " iduce godine " stvarno..ne bi imao obraza reci sugavi united a pri tome biti svjestan da od 90. nemaš engleske titule...macku ti o rep i LP i sve,prioritet englezima je uvijek bila titula !!! MR.š u ćošak !!
boli me đon za njih važno je da samuel l jackson navija za LFC :D
Ja kad štedim novac, ne trošim pare...
Sto su nakupovali djece ovaj dresova.
pih, meni vala ruzni ovi blizanci, ne znam, mozda kasnije postanu ljepsi, sto je najgore moguce je da ne budu, od dvoje ovakvih roditelja ispadnes ruzan :D.
Topim se kad vidim prekrasne, ispunjene i ostvarene ljude nesebično okružene prekrasnom djecom.
Iza Andjeline, najstariji Madox, ne vidi mu se glava...;)
Angelina, King James i mi...
ja ih prebroja 6, mozda sam negdje zezno racunicu? :( mozda se neko zavuklo u rukav? :(
I ja obicno kada hocu da ustedim novac, idem na put oko svijeta za praznike :))))) Bas me zanima gdje bi isli da ne stede :P
nece da djecu navikavaju na marke pa kupili od luzerpula onaj drescic bez obiljezja :DDD
bas me briga za bred pitta,bolja mi je francekova mustikla.Volition Vas Vasa Mudroserka