Štede novac
206

Jolie i Pitt poklonili djeci dresove Stevena Gerrarda iz Liverpoola

Klix.ba
Angelina Jolie i Brad Pitt odlučili su za božićne i novogodišnje blagdane uštjedjeti novac na kupovini skupocjenih poklona za svoju djecu te su ih odveli u fan shop Liverpoola i kupili im dresove Stevena Gerarda.

Svih šestero djece u porodici Jolie-Pitt dobili su dres sa brojem 8, koji nosi kapiten tima sa Anfielda. Par je sa porodicom u 2012. godini mnogo vremena proveo na Otoku i smatrali su kako su pokloni iz shopa Redsa dovoljni za najmlađe članove njihove porodice.

"Potrošili su stotine funti. Sin Maddox je veliki fan Stevena Gerrarda", kazao je izvor blizak paru za The Sun. Osim dresova, kupili su im i šolje, kape, šalove i majice.

Angelinina ljubav prema Liverpoolu počela je prije deset godina, kada je vrijeme provodila na Merseysidu, gdje je snimala film. Glumica i glumac još uvijek nisu odlučili gdje će provesti predstojeće blagdane.

"Nisu se mogli dogovoriti gdje će provesti Božić, tako da su se odlučili za put oko svijeta, za šta imaju dvije sedmice slobodnog vremena", dodao je izvor.