Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijenim ga kao glumca..ima jake filmove i dobro glumi...al je ispao seljak jer je došao sa kaubojskim šeširom na druženje INDIJANACA. Al opet.. žena ide ispred auta..ima indijansku facu..a na majici joj piše COWBOYS... Tamo niko više nije normalan :)))
E moj kako kretenu jedan, uopste nije duzan da cini za bosnu, pa nije on pocinjo rat! A na kraju posto ne znas, on je prije rata kupio ogromno zemljiste kod visokog i htio da gradi teniske terene, sa kusturicom je u parizu apelovo za mir u sa, to sta je kusta kasnije radio te nema veze sa njim. Pitaj starce balavac jedan al sumnjam da su oni iz sarajeva pa da znaju ove fakte koje mozes provjeriti!
Valja biti budala. E moji indijaneri kakve ste vi budale hehe, dosli masoni, pobili ih, napravili o njima zeznaciju i ovi dosli da aplauziraju masonskim glumcima, e moj sinko, valja bolan biti budala.
\'\'sumnjam da su oni iz sarajeva pa da znaju ove fakte koje mozes provjeriti! \'\' Kakav si ti umno ograničeni kreten, slino slinava :D :D :D
Kako si samo smiješan, patetični iskompleksirani glupane. Čuj kusta apelovao za mir u Sarajevu HAHAHAHAHA p.s. odakle si ti šljego papčino pa imaš taj kompleks od ljudi koji nisu iz Sarajeva?
\'\'sa kusturicom je u parizu apelovo za mir u sa\'\' Šta reći na ovu glupost nego se grohotom nasmijati budali (tebi)?
@Kako .konačno da se jedan glupan i poklopi, gdje ja živim
malo bezveze ovo paradiranje sa obezbjedjenjem i to.... obzirom na pozitivne napise prije o njemu ovo je bas bilo bezveze
sad odjednom nikom ne smeta što je depp najbolji jaran s kustom a za bosnu nikad nije ni čuo? dajte ba raja, obični četalj
Oplodi me Johnny!
http://ask.fm/saraSmaich pitajte malo dosadno -.-\'
Pravi laf, ne ko onaj bred pit sa onom budalom od zene. Ovo je vazda bio najveci laf.
jao imaju sajam indijanaca,,koji fol ,,inače dobar glumac ,,
down the road right now he is coming..kako zavija kad prica sviju mkii