Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi na dnu. Na dnu su rudari i prosvjetni radnici. Naviko si živit u oblacima pa ti realan svijet izgleda ko dno. A nisi zvao kad si se opijao i ganjo žene po holivudu
pogrešno. zašto bi rudar i prosvjetni radnik bio na dnu ako ima recimo manja primanja ili lošiji standard. oni i svi mi možemo i u takvim uvjetima biti jako sretni. želim reći da je dno subjektivan pojam i predstavlja refleksiju vlastitog poimanja sebe shodno ciljevima i kriterijima koje smo sami sebi dali.
To je zajebancija. Rudari jer rade pod zemljom a za prosvjetne radnike mi se činila zgodna stilska figura
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na stranu njegov privatni zivot...on je glumcina sa takvom moci transformacije u razlicite likove da je to zaista impresivno.
da, vidi u sta se transformiso
Eeee, moj sinko, ako ne kontrolises finansije i rashode, dodjes do sirove istine zvana bankrot.
Eh, sto bih ja volio 5 miliona KM. Logicno. Rijesio bih 90% problema za 50 sekundi.
Mix duhana i marihuane? 😂
Sad pod ruku sa Maradonom i kod Emira Kusturice na terapiju kokainom i heroinom
posten covjek ubi ga droga
Istekao ugovor sa šejtanom, štaš, kako došlo tako otišlo
Ko da je na kemoterapiji
bježi jedi govna majmune obijesni.... jes mi te žao
Sve je imo a nista imo nije,dzabaaa biloooo konjaaaaa vranih, po livadi razigranih  dzaba bilo sata i salasa  dzaba bilo njiva plodnih, vinograda blagorodnih  dzaba bilo karuca, cilasa  :))
Sad mozes rahat i umrijeti, poguzio si sve sto je valjalo, posmrkao isto tako, pio berbe starije od sebe, vidio sve sto trebas vidjeti.. koji ce ti k.. vise ista.
Ovaj nije dobar!!
jbg sta ces godine te stigle
Captain.... Captain Jack Sparrow :)
Sve je to zbog žene mu,ona mu je sihire poturila.