Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najeo se droge kasikom? Idi okupaj se 'bo ti Kusta majku lojavu
@Desstroyer5 isceniram ti ja kosti mrtve familije i vaginu sestre i kcerke a ti sjedi gledaj i kmeci kako znas i umijes
ne seri
ovaj dep oošo u vehabije izgleda
Jedo naGov depu
...šta veli mehlanija na ovo?
au ovaj zombi prica o necemu, pogldajte ga samo kakav je, pa svoju zenu je tukao pa ga je zato i ostavalila, a i za sebe pa otvoreno kaze da je satanista... a ovim britanskim maloumnicima sto se smiju izgleda nije bilo dovoljno ubijanja sto se desilo posljednjih mjesec dana u engleskoj.. bolesni zapadni svijet.
ne seri gusaru stari
Najveci je fazon da onaj ko planira atentat (ako ga uopce planira), ne trubi javno o tome ali je fazon da ova Holivudska "derista" inspirisu, da ne kazem pozivaju, druge koji to hoce i imaju muda da i urade i poslije trunu u Gvatanamu, dok ce oni guzove da hlade u jednoj od mnogih vila koje posjeduju.
hajde, Nidžo, stisni mooda....
Rekao sam vam. Johnny ga mrzi!
Uf, al je hrabar Johnny :-)) Presao i on u holivudske revolucionare. Sve junak do junaka. Nedavno se u Australiji izvinjavao zbog nekih kucica da ne bi zavrsio u zatvoru, a sad ni manje ni vise sprema atentat na predsjednika.
De glumi u onim piratima. To najbolje znas, manje filozofirat nam. Znamo mi sve i bez tebe.