Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da je obukla u musku odjecu nebi se kliksovci bunili
Ova bila aktuelna kad je Gordan Firić igro
Onaj ko dijete od 11 godina dozivljava seksualiziranim u bilo kojem outfitu bi ipak prvo trebao da se zapita za sebe. A posto su to vecinom komentari sa drustvenih mreza, jasno je kako na istim najvise ima bolesnika ustvari.
Ovo treba pitati puno naših majki iz BiH. Ne može muško nisiti pantalone tijesne i žensko krop top i šorx
Ja sam kao djecak u svom naselju hodao u kratkom sorcu i bez majice kada je ljeto, a mnoge djevojcice prije puberteta su isto hodale u sorcevima i majcicama na bretele. Sram da nas bude, zavodili smo perverznjake, bolesnike i seksualne manijake, a toga nismo bili svjesni