Podijelila fotografije
38

Jessica Simpson na meti kritika zbog kćerke: "Zašto djevojčica od 11 godina nosi top"

L. R.
Jessica Simpson (Foto: EPA)
Jessica Simpson (Foto: EPA)
Glumica i pjevačica Jessica Simpson našla se na meti kritika fanova zbog fotografije s kćerkom.
Naime, Jessica Simpson je nedavno na svom Instagram profilu podijelila dvije fotografije i snimak sa svojom 11-godišnjom kćerkom Maxwell, ali zbog topa kojeg je nosila njena kćerka, zvijezda je dobila brojne kritike.

"Dovedite svoju Barbie na posao", napisala je Simpson ispod objave.

Jessica je nosila ružičastu mini haljinu i torbu dok je njena kćerka bila nosila dugu jeans suknju i kratki top, koji je također bio od jeansa. Međutim, njenim pratiteljima nije se svidjelo što Maxwell nosi kratki top te su joj poručili da to nije primjereno za njen uzrast.

“Zar ona nema 11 godina?", "Prestanite seksualizirati svoju djevojčicu", "Zašto djevojčica od 11 godina nosi top", "Tužno je kada osobe s mentalnom bolešću to namjerno prenose na svoje dijete", "Nisi trebala ovo objaviti", "Prezauzeta je pokušavajući biti najbolja prijateljica svojoj maloljetnoj kćerki umjesto da bude odgovoran roditelj", bili su samo neki od komentara.

Inače, Simpson je nedavno bila na meti kritika i zbog svog izgleda. Sumnjalo se da ona pije kontroverzni lijek za mršavljenje, budući da je izgubila 45 kilograma. No, prošle godine Simpson je odbacila glasine rekavši kako joj je nutricionista pomogao u promjeni ishrane.

Podsjećamo, Simpson zajedno sa suprugom Ericom Johnsonom. osim Maxwell (11), ima sina Acea Knutea (10) i kćerku Birdie Mae (4).