Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podržavam odlazenje na terapije za bilo sto, ako ne uspijevamo to sami nositi i rijesiti. Za odgojit djecu zaista treba puno snage, strpljenja, zivaca i ostaloga. Nekad roditelji u nekim trenucima klonu i nemaju snage. Nisam za tuci djecu, ali treba punoooo snage za suzdrat se. A teze od toga mi je bilo ne dizati ton! E to kad se postigne, pravi je zgoditak. I vjerujte mi da ce prije poslušati kad kazete laganim tonom nesto,nego kad se izderete.
Sretno! Radi kako ona zna I umije. Barem ne odustaje. Ono sto ne razumijem je strah od "kontrole".....pa cijeli zivot zivis I adaptiras se pravilima I tudjoj kontroli ili ti zivotu u zajednici.
TalicniTom slažem se. Roditelj prosto mora imati kontrolu, odnosno postaviti granice. Djeca to ne znaju. Oni ih znaju samo pomjerati. Das prst, onu hoce ruku.
lujka
Jesi li sebe jutros pogledao u ogledalo
Bernie Mac davno reko. “Ne pregovaram sa malim teroristom. Ima da ga udarim u stomak. Lupit cu ga u grlo i stomak!” 😂😂🤣🤣😅😅🤣🤣 Naravno covjek je bio komičar. Ali iskreno mene moja mati ili otac su samo trebali da pogledaju i znao sam da je “igri” kraj. Jessica ide na savjetovanje kako da odgoji svoje deristez. 🤣🤣🤣🤣🤣 Da si je jednom izdegenjala Dzesiko, ne bi ti ovo trebalo…Cestitam, prava elita Holivuda! 😀😀😀