Želi da bude bolja majka
26

Jessica Alba priznala da ide na terapije zajedno s kćerkom: Ne želim živjeti ovako

L. R.
Jessica Alba (Foto: EPA-EFE)
Jessica Alba (Foto: EPA-EFE)
Glumica Jessica Alba nedavno je otkrila da ide na terapije zajedno s kćerkom Honor Marie Warren.
Naime, 42- godišnja glumica tvrdi da je razlog odlaska na terapije to što su se mnogo svađale. Bila je iskrena o tome da nije imala snage kada je njena kćerka imala 11 godina.

"Sve vrijeme smo se svađale oko glupih stvari. Rekla sam: 'Ne želim živjeti ovako'. Nisam željela da budemo u sukobu", rekla je za Real Simple.

Sada njena kćerka ima 15 godina, a Alba navodi da su im terapije značajno pomogle da shvate šta žele. Rekla je da se u jednom trenutku na terapijama pridružila i njena druga kćerka, nakon čega su krenule i na pojedinačne terapije.

“Kao njena majka, kad nešto kažem, ona će to čuti kao svađu ili kao da je pokušavam kontrolisati. Htjela sam da postoji neko ko bi mogao objasniti stvari na način na koji ja ne mogu”, objasnila je glumica.

Alba tvrdi da je na ovaj način samo željela biti bolji roditelj. Inače, glumica ima još jednu kćerku Haven (12) i sina Hayesa (6) sa suprugom Cashom Warrenom. Alba je upoznala Warrena 2004. godine na snimanju filma "The Fantastic Four" 2004. godine, zaručili su se 2007. godine, a vjenčali 2008. godine.