Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nebitna vijest . Boli me za Albu.
MOGAO BI I JA PA SE NE HVALIM
Kako stigne i vodit firmu, glumit, djecu odgajat, pitu razvijat, plus mora i po kuci stici poraditi ;), salim se. Jessica je super. Pratim je preko fejsa vec par godina i totalno prirodna zena. Znaci imate savrsenstvo u jednom bicu u svakom obliku.
Jess je ocito i pametna... Ne samo lijepa
Tacno tako... kao u ovom gore komentu... sve stize... i bas joj ide.. :-) Za ljepotu, ne treba se nista dodati.. :D Pametna ljepotica :-*
@gasilec1 haha pa recimo da dosta i ja stizem... valjda hahaha ;-)
Ok, nije Silicijskoj vec Silikonskoj (Silicon valley)
Element od kojeg se proizvode čipovi i po kojem je dolina dobila ime se zove Silicij odnosno Silicium, nikako Silikon..
...ženama, u njihovoj borbi za vječnu mladost, možeš prodat svašta. prodaješ ideal, koji će se dostići "čarobnim sredstvom", pa isto more bit bilo šta, samo nek je "zvučno i trendy". nekada se, npr., za "vječnu mladost" prodavao radij. u tableticama.
COMMIE DRUZE TI NIKAD UMRIJET NECES
Kakav idiotizam. Svaka udata žena u silicijskoh dolini ako dočeka smrt Muža ga nasljeđuje a ako se razvedu uzima pola. A većina muškaraca u toj dolini su milijarderi !
Vjerovatno se misli na self-made bogatstvo :)
@pinkman Klix je regionalno poznat po tome da im novinari ništa ne misle, nego čitaoci misle za njih ;))
Uz onaku ljepotu neka i pare idu MA KO SMOKVICA JE
a ja ružan ko okorak pare nemam
@recitacija Cuti nisi jedini ha ha ha
jako vazna vijest u pm...