Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u pravu je 1001%...ako ima budala i treba im uzeti pare....
Nek vide ove bosanke kako se pare prave.... Nego: To nataklo cvike, to obuklo platformu 10cmm, te trepavice metar ispred nje.... Pitam je izvini gdje se nalazi Bingo? Kaze: "Vamgor"
Dakle nisam ružan samo sam siromašan
“Za veceru, bira protein,PILETINU, na razne nacine”.🤣🤣🤣
e cuj 1 mil. pa ja cu svoje noge dat da ih gledaju citavu godinu. jeste da nisu lijepe ali imaju prosirene vene , mozda bi ko nesto i naucio gledaju ci ih. u svakom slucaju imali bi koristi svi .
Ma ofajla
Samo steta sto ce to sve jednog dana da prodze :))) kad legne 2 metra ispod zemlje, i ona i njene noge i guzica itd itd...
360M, skuplja od Neymara jbt
Ne bih joj uz'o ni markem
Dok ima ovaca biće i vune, hehehe
dok je budala....
Na zapadu se zene iskoristavaju za te svrhe. Sad ko ima neka i plati.
STOP PARADI Zašto činite razvrat koji niko prije vas na svijetu nije učinio? Vi sa strašću prilazite muškarcima, umjesto ženama. Ta vi ste narod koji sve granice zla prelazi!“ U komentaru ovog ajeta stoji da se učenjaci slažu da je homoseksulizam zabranjen, te da je Lutov narod uništen jer je činio taj grijeh i jer je uživao u tome. Najzanimljiviji dio komentara jeste što, iako nisu svi učinili taj grijeh, uništen je čitav narod, jer je većina prešućivala taj gnusni čin!
A tek kolika joj je cifra za konak !?🤣