Dodatni izvor zarade
73

Jennifer Lopez zna svoju cijenu: Minutu snimanja svojih nogu naplaćuje milion dolara

E. Sk.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Osim koncerata, pjevačica Jennifer Lopez pronašla je i dodatne izvore zarade. Pjevačica je od svog imena napravila brend, svaki dio tijela je dobro osigurala i unovčila.

Prema pisanjima američkih medija, procjenjuje se da je vrijednost J. Lo danas 360 miliona dolara, a osim na svirkama, pjevačica i na račun savršenog tijela zarađuje godišnje ogroman novac.

Samo je stražnjicu osigurala na 27 miliona dolara. Pored cipela koje sama dizajnira, Lopez savjetuje i kako njegovati stopala. Svaka minuta pojavljivanja njenih nogu u reklami košta milion dolara, tvrde američki mediji.

Modni brendovi plaćaju joj od 200 do 500 hiljada dolara da crvenim tepihom prošeta u njihovoj kreaciji. Snimila je i reklamu za njegu kose, a za to su joj platili 2,9 miliona dolara.

Da bi imala ovakvo tijelo, Lopez godinama pazi na svoju ishranu, ne jede prerađenu hranu i jede samo organsko. Njen ručak sastoji se od lososa i puno povrća. Brokula, paprika i tikvica sa faširanim mesom također je često na njenom meniju. Za večeru, bira protein, piletinu na razne načine.

Osim što pazi na prehranu, redovno vježba i pleše. S obzirom da svakodnevno ima dosta fizičkih aktivnosti, sa sobom nosi zdrave grickalice, voće i orašaste plodove.