Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na proslom clanku od jucer bila sa muzem, a danas se vjerila...bravo Klix!
Eto kako klix pise tekstove. Zaboravili obrisati englesku verziju. Kopiraju tekst sa americkih portala i prevode ih. Nema sta, vrh novinarstva.
Jok nego ce da idu u USA i uzimaju izjave od Jenifer i ovog lika. Tako portali funkcionisu jarane Copy-Paste. Jedino sto se obrukali sto nisi obrisali ovaj dio teksta na eng.
ok ali promijeni se malo tekst, a ne prevoditi od rijeci do rijeci
NOVOKOMPONOVANO KURVANJE / PROSTITUCIJA KROZ HILJADU MASKI
Stara koka sa puno kilometara na pici
kod ove je “ko ne trazi i ne dobije”...
Za 4. muza dobar izbor. J.Lo 👑
@DzasminKrpeljPickopacenikGlupidijasporacPolupismeni I ja bih tebe ovjerila metkom u glavu tu tvoju praznu. Jel moze? Moze.
@DzasminKrpeljPickopacenikGlupidijasporacPolupismeni Nismo od jucer na yebenom Klixu ni ti ni ja. Yebes osobu koja ne zna odyebati kad je neko odyebe i yebes takvu upornost. Jasno?!!
Moze hurmasice utiskivati sa njim
A po koji put se vjeravas i udaje , postala si dosadna vise
A da nema para bila bi obicna kurava što i jeste al ovako s parama ona je diva jbg i to ono vole se pravo plaho.
Nešto kao Nataša Bekvalac na balkanu..
ovo su bas seljački prstenovi