Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni koji se zele razmnozavati kao zecevi uvijek se nadju medjusobno... nazalost oni koji ne zele vecinom su milion puta bolje osobe nego ovi prethodni. Drzi se Jenni. :*
Ja baš i ne razumijem da neko ne želi imati ta divna mala stvorenja; čuvati ih, paziti, maziti, gledati kako rastu i onda kad ostariš da znaš da imaš nekoga da te bar ponekad posjeti i da nisi sam na svijetu... Jedva čekam da ih imam hihi :)
Nobody cares.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Slažem se i skidam kapu na otvorenoj i iskrenoj izjavi. Inače se ženama prirodno nameće da moraju roditi kad su već žene, je'l. No cura vjerojatno (još) nema taj majčinski osjećaj i zašto onda rađati kada možda zna da neće biti 1'00% u tome. Pričajte, no Jen se zrelo ponaša. Go Jen :)
za nju nema "jos" oci moje glupe i balave, njeno je proslo samo si ti balav pa ne kontas nista.....cuj go Jen, pa nisi na utakmici jadnice
@meth xxi to što si ti ograničen ne znači da su svi :) go Jen :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Priroda te stvorila da radas, to je prirodan nagon I potreba svake zene. Produzenje vrste kroz radanje, stvaranje porodice itd... Mislim da se ne isplati to sve prodati radi karijere. Jeny ako ti nije kasno I umjetna oplodnja nije losa stvar, ako nista onda barem usvoji.....a u meduvremenu prestani da pricas BS tj. gluposti.
angelina je za nju bomba, nije brad lud, zna i on koju je bolje napumpati. jennifer je samo onako simpatična bez nekog sexipila.
Zato takve kad postanu babetine utuse narod po ulici jer im nedostaje price i razumijevanja.Obicno takve zavrse u starackom domu i jedino drustvo koje imaju je televizor.Ja se ne bi mijenjao sa tobom za citav Holywood,vi i vasi vjestacki zivoti.Covjek bi pomislio niti jedete niti prdite a u stvarnosti ste svi razvratne budaletine
Kylie ista....prosao joj zivot u reklamiranju nogu i guze da bi je sto vise karale kojekakve crncuge, i sad kad joj je 50....pa nista, opet noge guza noge guza to je njen zivot. Tako ce nasa Dunja zavrsiti sa 100 miliona duboko moralnih komentara jer pobogu, to je njen zivot :)
jako sebicna i povrsna izjava od jeniffer ! prirodni imperativ i uslov opstanka je potomstvo !
svako ima pravo na svoj licni izbor ,ali slavne licnosti poput Jen ukoliko iz nekog razloga ne mogu da imaju djecu,zar ne bi bilo i humanije i sretnije da je usvojila dvoje ,troje djece i pruzila im zbilja srecan zivot,,,toliki novac i vile i stanovi pa slavni imaju mogucnost usvojiti mnogo malisana koji trebaju dom i ljubav,,i to je nacin na koji svaka zena moze postati majka,,ovako cini me sebicno zivjeti bez djece u tolikom luksuzu,,,
Znaci neka sirotinja pravi sirotinju,a onda cemo optuzivati bogate sto ih ne usvoje.
Znaci neka sirotinja pravi sirotinju,a onda cemo optuzivati bogate sto ih ne usvoje.
''Rodila sam toliko mnogo stvari.'' WTF???
nije tebe bred pit dzabe šutnuo. Ona titless Andja mi izrodi čopor dece
htedoh reći MU :D
...antipatična si mi, kako god.