Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako neka pomete ispred svoje avlije.
Ka'š se ženit', ka'š se udavat'? De mi reci pa da mogu mirno spavat'. Imaš li djece? Ej nemaš, a što??? Šta čekaš više, što ne rješavaš to?
šta se bona pravdaš nebitnoj raji....
Znaći gOzila se bez prestanka,ako,ako
Da od vraga ne ostaje traga.
Kako da rodis kad si transsexuals osoba...
Sto se nezenis i nemas djecu?? Mene nece niko, kratko i jasno.
Najvaznoje je biti u skladu sa sobom i sa svojim odlukama, ne obazirati se na ocekivanja drugih ljudi. Da li ce neko imati djecu ili ne, to je samo njegova stvar. Imati dijete je velika obaveza, bolje i nemati nego imati svakakvo.
Jarane i sada je dobra kao i prije 20 godina , znaci ne moras ga vadit samo udaraj san svakog muskarca ...
sve to na stranu , ali mi smo ovdje u svojstvu širenja potomstva i to je to. to nam je svrha na ovom planetu i ovom životu.
Ako ti je to svrha zivota i samo to, idi baci se sa mosta.
Jenny, nemoj lagat, nisi sa mnom probala.
Gaduro. Odrekla se svih nevakciniranih prijatelja. A glumila u prijateljima. Jenifer je krava da znate!
Žene stvarno neće da skontaju da je najbolje vrijeme za dobijanje djece između 20 i 25 godine, koja žena to pokuša preko 35 godine nije dobra u glavi jer ne zna da biološki to nije pametno.
Zena koja je putovala sirom svijeta a placala privatni avion da bi joj 2 puta tjedno dolazio frizer iz USA ( za40000US$) ne zasluzuje da ima djecu. Dosta su joj i kucici. I pustite te fore ima zena para. Mozes imati para ali dovoditi nekoga da vam opere kosu,osusi je i plati to tolike pare moze samo dalabu. Neimanje djece joj je najmanja kazna sto joj je Bog dao.
Koliko u najmanju ruku jadan komentar, ne znam je li za žaljenja ili gađenja,a nisi vrijedan nijednog od toga. Ipak ću ti dati dobronamjeran savjet: pazi na svoje riječi, njihov si gospodar dok ih ne izgovoriš, a onda si njihov sluga. Ne daj Bože nikome da želi djecu, a da ih ne može imati, ne znam ima li šta gore. Pazi da ti se piskaranje ne odbije od glavu. Karma is a b.ch
Imaju mene,sta ce ti djeca
ma oplodit i ovo