Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada svinja a kada je preko njega trebalo ostvarit karijeru kurvale ste se s njime dok se nije poštena cura nije mogla probiti u svijetu glume. Krokodilske suze kurvi su nešto na što sam najviše ravnodušan.
Weinstein je brat hhaaha
Niste ni svjesni koliko je ovakvog sekstitickog ponasanja svakodnevno oko nas. Muzjaci misle da su kul i simpaticni, a samo su zlostavljaci. Prije nego sto nesto kazete ili ucinite nekoj zeni, zamislite da to isto neko radi vasoj maci ili sestri, pa skontajte je li u redu.
Nakaradni Bosnjo brani ovakve tipove poput Weinsteina. Za dobrog Bosnju su sve kurve, i pjevacice i glumice i manekenke, sve koje se pojavljuju u javnosti Bosnjo ne vjeruje da je mogla bit silovana ili zlostavljana. Sto se Bosnje tice, zasluzile su sve slabo sto im se dogodi. BOSNJO ZNA.
@pensa nisam bošnjo, al bošnji je u vezi ovih svaka na mjestu
Bosnjo, Djikan, Kamenjarac svi ste ista govna
Meni samo na pameti kako se Berlusconi pametno maknuo, skontao sve godinu prije nego je počelo ludilo. Gospodin čovjek!
Klix se bavi američkim glumicama a ima seksualno zlostavljanje bukvalno preko puta. Svi mediji bruje o novim aferama sudije Špoljarića, ali Klix o tome ni slova. To je pokazatelj koliko ste vi pristrasne stranačke udvorice.
@ludo59a Podržat ću te dok ti ne zabrane komentar :D
ja sam plakao dok sam citao