Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala ti Photoshope!
A sta sve i ovaj portal objavljuje to nije normalno. Cak se moze reci bolesno
Dzenifer, ne znas ti sta su burek i cevapi..rehabilitovala bi se kad bi to probala .
treba je bzz
pojede li nekad makar komad nutme
Joj divi je ko stalak za infuziju😂😂😂😂
I nakon ovih vijesti zavlada mir u svijetu.
'Za ručak, Jennifer jede povrće ili salatu s proteinima. Također pojede i pileći hamburger ako sadrži dozu proteina. Što se tiče grickalica, glumica će kombinirati neke zdrave ugljikohidrate i proteine' Ovakve kad hebes, mirisu :D nije ko neke nase osjetis kad je luk jela od prije 3x dana :D Kad joj lizing udaris, tacno znas jel pazi na sebe ili krka boga oca :))
Evo jedne sto krka...ne sekiraj se zeno, ima ih sto vole kad tukne malo :D Za svakog po neko...problem je kada dodje neka ili neki koji nije kompatibilan ;)
@seoskavaralicaFADILi Istinu zboriš. Sve može čovjeka da prevari - izgled, priča, ponašanje, ovo-ono... Ali nos nikad ne laže.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
One s 51 izgledaju kao 25
Sve zdrava hrana i vjezba i ovo i ono i onda se ubije zbog nekakve depresije
Ovo će jednog dana da se proda skupo na aukcijama..eto zapamtite
@ALEX_MANUTD Ako je na prostirci, koja je u sustini tanka spuzvica, moze biti samo ulegnutno ili znoj, u oba slucaja "slika" nestaje za par trenutaka. A s obzirom kako su jasni obrisi, moze najprije biti rad nekog iz njenog PR tima.
Jahh...