Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jen je sto puta bolja od zmijetine koja se samo nakotila , skuplja djecu kao igračke!!! Jen je prirodnija i ima harizmu.
1000000x je ova bolja.. normalnija.. angelina ima prelijepo lice ali je psihopata zesca.. jennifer je skoro 1o godina starija od nje a izgleda bolje, a koliko je zgodnija da i ne spominjem! vidjet ce on svoju jadnu buducnost za angelinom, vec ga je zatrpala djecom ! bolesnica, neznam ko njoj dozvoli da usvaja djecu.. nosila je krv u bocici na vratu od bivseg muza, bila u vezi sa zenom 2 godine, jos je ovo treci brak koji je razvalila! bljakkkkk
to joj je jedino i preostalo,andja je pregazila!!!!!!!!!!
jadnica
da je bila bolja, on bi jos bio s njom. Ovako je popuslic od Andje...:))))
Potpisujem :)
Potpis za prva dva komentara.:)
Slažem se
ova mu je bila originalnija sto puta i bolja od one kucke andje mu al kreten nije znao sta valja