Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drustvene mreze su najveca prevara danasnjice. tamo mozes prikazati sebe kako god zelis (ako si dovoljno pametan) ako si glup, glupost uvijek ispliva
Šta je ona važna i zašto objavljujete sliku djeteta? Mediji u Hrvatskoj nisu tako objavili ovu vaznu vijest i zaštitili su dijete.
od nje je već sve viđeno...bolest je iznositi privatnost porodice ovako
smijel joj ga metnut ovaj bivsi zagonđija dok odmaraju
jel to nema jebaca
Jeste li gledali kućni snimak dotične? Kako ga obrađuje mala? :D
Veljača, mačja derača.
Porodicni odmor sa bivsim suprugom!?!? To kao prvo. Kao drugo uopste me ne zanima gdje provode odmor ove persone koje ne mogu sekundu privatnog zivota ostaviti da bude privatan nego lijepi sve po netu da svi vide i to bi kao trebao biti uzor? Da se vratim na ono prvo, to ti dodje isto kao jedna famozna recenica iz neke sapunice: "Mislim da te ona vara sa svojim muzem". Je*o lud zbunjenog!!!
Ostali u toliko dobrim odnosima jer je ne zanima kao muskarac. Razumijem.
Da vam kažem nešto, bio sam u ovoj Indoneziji, ono kad nas je gazda častio sa 20 maraka što smo radili 12 vikenda zaredom, i vjerujte bolje je na Stojičevcu
Siječanj, Jelena, Ožujak, Travanj...
Izvinite sto piatm, je li ovo ona hrvatska PORNO glumica??? buhahhahahhaa
Sorošovi sotonski mediji propagiraju ovakve osobe kojima ništa nije sveto osim egoizma...
A ima li nekih novih informacija o Severini, bivšem joj mužu, te sudskoj odluci da je najbolje da dijete živi heftu kod oca, heftu kod matere?...to vjerujrm živo interesuje "Klix ulemu".
Veoma bitna informacija za čitav region...i čak još ima edukativne elemente u načinu na koji je prenesena.
Čuj zajedno sa bivsim u Indoneziju. Ovo mi na trojku miriše 😋